Hjälp dina kunder till 
ett jämnare företagande! 

ativo erbjuds inte bara direkt till företagare. Vi erbjuder också smarta partnerlösningar för redovisningskonsulter och affärssystem. Som partner kan du antingen koppla på vår API-lösning direkt i affärssystemet, eller så kan du erbjuda ativo till dina kunder genom våra portal Mina Sidor.

Ta din byrå till nästa nivå

Redovisningsbranschen står inför stora förändringar. Kunderna efterfrågar automatiserade tjänster, databaserad rådgivning och analyser. Som partner till ativo får du inte bara en smart tjänst som hjälper dina kunder till ett jämnare och bättre kassaflöde. Du ger dem dessutom automatiserad fakturaservice, flexibel finansiering och mycket mer. Du breddar ditt erbjudande till dina kunder och genererar samtidigt intäkter på de tjänster dina kunder använder. Och du behöver inte ha egna resurser. Vi hjälper dig att sätta upp ett partnerkonto, så att du kan komma igång direkt. Prata med oss så berättar vi mer.

Integrerad white label-lösning

Om du representerar ett affärssystem kan du integrera ativo via våra öppna rest-API:er. Det gör att du får en white label lösning för fakturor, påminnelsehantering och finansiering. Du breddar ditt erbjudande till dina kunder och genererar intäkter på de tjänster dina kunder använder. Kontakta oss om du vill veta mer och vilka möjligheter som vi erbjuder!

Kontakta oss så berättar vi mer:

partner(a)ativo.se